Uw woning verkopen doen wij samen met u. Betrokken, op een persoonlijke wijze, zorgvuldig met het streven naar een optimaal resultaat.
Nodig ons uit en ervaar het verschil.

Uw woning bij de Nisse Makelaardij Spijkenisse in de verkoop betekent deskundigheid, zorgvuldigheid, kwaliteit en aandacht voor onze opdrachtgever en toekomstige koper!
Daarnaast worden bezichtigingen door de Nisse Makelaardij gedaan, die nadien verslag uitbrengt aan de opdrachtgever voorts ontvangt u eens in de 3 maanden een uitnodiging voor persoonlijk overleg/ voortgangsgesprek met de Nisse Makelaardij en worden alle biedingen met de opdrachtgever besproken.

Bij verkoop wordt een koopakte opgemaakt koper en verkoper tekenen de koopakte bij ons op kantoor in bijzijn van uw makelaar.
Voorafgaand aan het notarieel transport vindt een inspectie plaats de Nisse Makelaardij is ook bij het transport van de woning aanwezig bij het notariskantoor.
En natuurlijk zijn wij altijd beschikbaar voor overleg en advies.

Wanneer u serieus plannen heeft om uw woning te verkopen, bieden wij een gratis waardebepaling aan zodat u direct een reƫel beeld krijgt van de huidige waarde. Daar kunt u namelijk veel op baseren.

Wilt u hier meer over weten, bel of mail dan even voor een afspraak.