Een woning kopen is een vak apart. In een roerige periode op de vastgoedmarkt is en blijft het voor vele opdrachtgevers moeilijk te bepalen of de vraagprijs in verhouding is met de kwaliteit en locatie.
Ook vinden vele opdrachtgevers het gewoon niet fijn om zelf te onderhandelen. Omdat u niet elke dag een woning koopt en wij juist niets liever doen dan schatten en onderhandelen, kunt u ons altijd inzetten op deze momenten.

Als u een woning héél graag wilt hebben, betaalt u dan niet te veel?!
U vindt na lang zoeken de woning waar u al jaren van droomt, maar er zijn meer ‘gegadigden’.
U heeft dan snel de neiging om te veel te betalen en u bent allesbehalve objectief.
Wees dan verstandig en neem de enige juiste beslissing en laat de Nisse Makelaardij Spijkenisse de onderhandelingen voor u doen. Want ook de aankoop van een woning vraagt om een doordachte aanpak. Wij weten dat omdat we dit dagelijks doen.

De onderhandeling, het kritisch kijken naar de woning en de afhandeling van een uiteindelijke overeenkomst vraagt om kennis en ervaring. Daarmee voorkomt u onaangename verrassingen en problemen achteraf. De Nisse Makelaardij kent de ‘ins en outs’ in de woningmarkt en staat daardoor sterk in de onderhandelingen. Wij proberen een zo voordelig mogelijke ‘deal’ voor u af te sluiten zodat uw droomhuis snel werkelijkheid wordt.

Wilt u hier meer over weten, bel of mail dan even voor een afspraak.